Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top
logo 240x240 pagina de brand

Înființată în 1973, Agape își datorează o mare parte din estetică, inovație și pasiune, poziției sale geografice intre Milano, Veneto și Emilia. Fondată cu vocația de a crea noi moduri de interpretare a băii, compania stabilește astăzi un reper pentru mobilierul contemporan.

Sub îndrumarea expertă a Agape, baia trece de la spațiul funcțional la centrul emoțional al căminului, devenind un mediu dinamic si energizant.

Încă de la început, un talent înnăscut pentru design combinat cu dorința de schimb și de dialog cu cei mai buni din producția italiană au făcut din Agape unul dintre cele mai interesante exemple ale mărcii Made in Italy. De-a lungul timpului compania a stabilit o rețea extinsă de parteneriate cu industrii și artizani cu care împărtășește pasiunea pentru calitate și inovație.

Timp de 45 de ani, Agape a condus permanent procesul de evoluție a mobilierului pentru baie. Produsele sale emblematice precum Spoon și Ottocento de Benedini Associati au devenit repere în decorul contemporan. Astăzi, renumiți designeri își pun numele pe piese devenite clasice, precum cada de baie Vieques de Patricia Urquiola și lavoarele Bjhon, concepute în 1970 de Angelo Mangiarotti și realizate în prezent din marmură, piatră și materialul inovator și eco-durabil , Cristalplant® biobased.

Compania a caștigat numeroase premii printre care si Design Plus. A fost selectata in numeroase randuri pentru Compasso d’ Oro ADI incluzant mentiunea din 2014 pentru sistemul Plus si lavoarul Nivic.

Agape in showroom-ul Osea Interiors

Pentru mai multe detalii si intreaga gama de produse accesati site-ul producatorului http://www.agapedesign.it/en